Μ. Χαρακόπουλος: «Βιώνουμε το come back του ακραίου λαϊκισμού»

Μ. Χαρακόπουλος: «Βιώνουμε το come back του ακραίου λαϊκισμού»

Η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή εξέφρασε πάντα τον γνήσιο πατριωτισμό και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, είπε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Χαρακόπουλος επισήμανε πως η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που παραμένει ισχυρή από τη μεταπολίτευση, όταν άλλα κόμματα κατέρρευσαν ή εξαφανίστηκαν. Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος και συνέχισε: «Βιώνουμε το come back του ακραίου λαϊκισμού που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 80... Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει το δύσκολο έργο να ανατάξει την οικονομία... Χρέος μας είναι να ενδυναμώσουμε τη θετική ψήφο. Δεν θέλουμε μόνο το τέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και τη συστράτευση της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουμε να κερδίσουμε εκείνους που αποσύρθηκαν προσωρινά, αλλά ανήκουν πάντα στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Τέλος, ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι «ορθώς την καταγγείλαμε και θα την καταψηφίσουμε όποτε έλθει στη Βουλή».