Μ. Βαρβιτσιώτης: Αλλάζουμε τη ΝΔ για να αλλάξουμε και την Ελλάδα

Μ. Βαρβιτσιώτης: Αλλάζουμε τη ΝΔ για να αλλάξουμε και την Ελλάδα

«Σήμερα βάζουμε τάξη στο σπίτι μας. Αύριο θα βάλουμε τάξη στη χώρα. Οι αλλαγές ξεκινούν από το κόμμα μας, τη Ν.Δ. που αλλάζει εκ βάθρων σε όλα, για να αλλάξουμε μετά την Ελλάδα». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του - πριν τον Κυριάκο Μητσοτάκη - ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τόνισε ότι «εμείς δεν φοβόμαστε τις αλλαγές και το έχουμε αποδείξει. Αυτό το Συνέδριο θα είναι κομβικό για τις αλλαγές που θα μας πάνε στη νέα εποχή. Πρόκειται για ένα Συνέδριο ενότητας αλλά και ρήξης. Παρουσιάζουμε το νέο καταστατικό, με τις αλλαγές που είναι απαραίτητες, ενώ προχωράμε στις ρήξεις με τις παθογένειες του παρελθόντος που κράταγαν το κόμμα πίσω. Νοικοκυρεύουμε κατ'' αρχήν τα οικονομικά μας, δημιουργούμε μικρά σχήματα και επιτροπές, χωρίς σκοτεινές «περιοχές», ενώ τα μέλη μας πλέον δεν θα αισθάνονται αποκομμένοι από την πολιτική. Για πρώτη φορά θεσπίζεται συγκεκριμένη θητεία για τον πρόεδρο. Αυτό δείχνει ότι ο Κυριάκος δεν φοβάται την κρίση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Εμείς είμαστε η λύση, εμείς πιστεύουμε στο μικρότερο κράτος, πιστεύουμε στην αριστεία, στην κοινωνική αλληλεγγύη. Πιστεύουμε στην Ελλάδα της Ευρώπης και της αλληλεγγύης... Καθήκον μας είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό και να οδηγήσουμε τη χώρα σε καλύτερες ημέρες...