Μ. Βαρβιτσιώτης: H Σάμος σήμερα υποφέρει από την κυβερνητική ανεπάρκεια

Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018, 17:52
-A +A
Μ. Βαρβιτσιώτης: H Σάμος σήμερα υποφέρει από την κυβερνητική ανεπάρκεια

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, και πολυάριθμη αντιπροσωπία από φορείς της περιοχής, οι οποίοι και εκδήλωσαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους στο ζήτημα του προσφυγικού, πραγματοποίησε σήμερα ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μ Βαρβιτσιώτης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «Η Σάμος σήμερα υποφέρει. Υποφέρει από την κυβερνητική ανεπάρκεια στη διαχείριση του προσφυγικού. Υποφέρει, επειδή περισσότεροι από 3.900 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες διαμένουν σήμερα σε υποδομές χωρητικότητας 650 θέσεων και άλλοι περίπου 2.000 στοιβάζονται άναρχα σε αυτοσχέδιους χώρους διαμονής, πέριξ του κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης».

«Υποφέρει», συνέχισε ο τομεάρχης της ΝΔ, «επειδή την ίδια ώρα η κυβέρνηση συνεχίζει να κωφεύει στις κραυγές αγωνίας των τοπικών φορέων της που αντικρίζουν καθημερινά το νησί τους να μετατρέπεται σε υγειονομική βόμβα» και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «στο Βαθύ της Σάμου αντικατοπτρίζεται σήμερα η πλήρης ανικανότητα της κυβέρνησης».

Καταλήγοντας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε πως «είναι, πλέον, σαφές πως για τον αρμόδιο Υπουργό δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε δικαιολογίες», προσθέτοντας ότι «η αποσυμφόρηση του Βόρειου-Ανατολικού Αιγαίου από τους παράνομους μετανάστες θα έρθει μαζί με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα