Λευτέρης Αυγενάκης: Μηδενική ανοχή στη βία, να μη χαθεί ούτε λεπτό

Λευτέρης Αυγενάκης: Μηδενική ανοχή στη βία, να μη χαθεί ούτε λεπτό

Την άμεση αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκάλεσε η εισβολή που έγινε χθες στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη, όπου 40 κουκουλοφόροι χτύπησαν τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Ολυμπιακού και τον γιο του ενώ αφαίρεσαν από τους νεαρούς παίκτες του φανέλες τσάντες και οτιδήποτε άλλο είχε διακριτικά των Πειραιωτών.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε την ανάγκη να ενωθούν όλοι ενάντια των αυτουργών χαρακτηρίζοντας μέσω twitter την αντιμετώπιση του φαινομένου ως κοινωνική προτεραιότητα.

«Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού» ανέφερε «καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό».

«ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα» κατέληξε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου. Στο γήπεδο εισέβαλαν 40 κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στους παίκτες και στον υπεύθυνο της ακαδημίας ποδοσφαίρου που οι ερυθρόλευκοι διατηρούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας κατήγγειλαν ότι χτυπήθηκε ο υπεύθυνος της σχολής ο γιος του και ένα ακόμη άτομο