ΛΑΕ: Άλλα δυο μέλη δέχτηκαν κλητεύσεις για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών

ΛΑΕ: Άλλα δυο μέλη δέχτηκαν κλητεύσεις για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που καλείται αύριο Δευτέρα και την Αφοξενίδου Μαρία στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας και μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που καλείται την Τρίτη, καλούνται τη Δευτέρα για απολογία στη Γενική Ασφάλεια Αθηνών με κατηγορίες που αφορούν τον μισό Ποινικό Κώδικα για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών οι Απόστολος Μπούρας και Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος, μέλη του κινήματος, αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ.

Προσθέτει ακόμα ότι «το περιβόητο "Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος" καλεί πλέον καθημερινώς αγωνιστές στη ΓΑΔΑ για απολογία με βαριές κατηγορίες, γιατί αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας. Οι Απ. Μπούρας και Οδ. Χαραλαμπόπουλος, αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών καλούνται στην ΓΑΔΑ τη Δευτέρα 25/2, για "εξηγήσεις" σε κατηγορίες που αφορούν, έλεος, τον μισό Ποινικό Κώδικα. Και δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι άλλοι/ες ακολουθούν!».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ επισημαίνει «με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν το κίνημα. Δεν θα τους περάσει. Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης. Απαιτεί την παύση των διώξεων. Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει».