Λ. Αυγενάκης: Το θέατρο του παραλόγου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φαίνεται να μην έχει τέλος

Λ. Αυγενάκης: Το θέατρο του παραλόγου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φαίνεται να μην έχει τέλος

Ο κ. Σταθάκης διαψεύδει ακόμη και τον εαυτό του όσον αφορά το «πακέτο Γιούνκερ», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το θέατρο του παραλόγου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φαίνεται να μην έχει τέλος. Αυτήν τη φορά, ο κ. Σταθάκης διαψεύδει ακόμη και τον εαυτό του.

Ο κ. Σταθάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στις 31 Μαρτίου 2016, είχε αναφέρει ότι έχουν επιλεγεί 42 έργα συνολικού ύψους 5,6 δις ευρώ για να ενταχθούν στο εν λόγω πακέτο. Δυστυχώς, όμως, από τα έργα αυτά απουσίαζε παντελώς η Κρήτη.

Κατά την ομιλία του προχθές, 14 Μαΐου 2016, σε ημερίδα με θέμα “Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία - Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Κρήτη” στα Χανιά, επεσήμανε ότι “το πακέτο Γιουνκέρ” αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης”. Βεβαίως, αυτήν τη φορά ξέχασε να αναφέρει ότι δεν έχει συμπεριλάβει έργο που να αφορά την Κρήτη.

Περαιτέρω, δεν έκανε μνεία στο γεγονός ότι μόλις την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 ενέκρινε το αρμόδιο Κυβερνητικό Συμβούλιο την ενεργοποίηση έργων από το “πακέτο Γιουνκέρ”.

Γιατί έχουν χαθεί πάνω από 18 μήνες, χρόνος πολύτιμος για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας που καθημερινά επιδεινώνεται λόγω των κυβερνητικών πολιτικών;

Ποια η θέση των Κρητών μελών της Κυβέρνησης και των κυβερνητικών Βουλευτών για την εξαίρεση της Κρήτης και την απουσία έργων στη Μεγαλόνησο;

Διαψεύδουν ακόμη και τον εαυτό τους!

Φάσκουν και αντιφάσκουν!

Υποτιμούν τη νοημοσύνη, την κρίση και την μνήμη του ελληνικού λαού!».