Λ. Αυγενάκης: Το μέτωπο του λαϊκισμού και των άκρων υπηρετείται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, 15:31
-A +A
Λ. Αυγενάκης: Το μέτωπο του λαϊκισμού και των άκρων υπηρετείται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνοντας ότι στην πολιτική σκηνή υπάρχει ένα μέτωπο του λαϊκισμού και των άκρων, που υπηρετείται από το ΣΥΡΙΖΑ και τις παρακμιακές δυνάμεις.

«Αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή έχουν δημιουργηθεί δύο μέτωπα. Το μέτωπο του λαϊκισμού και των άκρων, που υπηρετείται από το ΣΥΡΙΖΑ και τις παρακμιακές δυνάμεις και το μέτωπο της σοβαρότητας και υπευθυνότητας, της ελπίδας και της προόδου, που υπηρετείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε στον ρ/σ «Θέμα 104,6» ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε πως οι οφειλές του Κράτους προς τους ιδιώτες σήμερα αγγίζουν τα 2,1 δισ. ευρώ, «ενώ έπρεπε να είχαν μηδενιστεί από τον Αύγουστο του 2018, όταν και υποτίθεται, πως είχαμε βγει από τα Μνημόνια και ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε στα Ζάππεια φορώντας γραβάτα και κάνοντας χιούμορ». Ο κ. Αυγενάκης είπε χαρακτηριστικά ότι έχουμε χάσει τέσσερα χρόνια ουσιαστικής ανάπτυξης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και, όσο παραμένει, κάνουμε άλματα προς τα πίσω.

«Μπορεί τα νούμερα να ευημερούν, οι πολίτες όμως υποφέρουν», υπογράμμισε ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης σημείωσε πως στη ΝΔ γνωρίζουν το θέμα των «ελληνοποιήσεων», το έχει αναδείξει και έχει απευθύνει και ερωτήσεις στη Βουλή. «Είναι ένα ακόμη τέχνασμα της κυβέρνησης, για να αποτρέψει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Δε θα το πετύχουν!», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης ο οποίος είπε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό θέμα εκείνο της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί δέσμευση, να δοθεί το δικαίωμα ψήφου και λόγου στους Έλληνες του εξωτερικού, από την επόμενη κιόλας ημέρα που θα γίνει Κυβέρνηση», ξεκαθάρισε και επίσης δήλωσε πως δεν υπάρχουν συνιστώσες στη ΝΔ και ότι όλοι είναι ενωμένοι και συσπειρωμένοι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πρόκειται να κυβερνήσει η ΝΔ με ιδεοληπτικούς, αλλά ούτε και να γίνουμε συνοδοιπόροι με αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα», είπε συγκεκριμένα. Επιπλέον σημείωσε ότι θα είναι αυξημένη η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γυναίκες στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων και θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές», επισήμανε.

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα