Λ. Αυγενάκης: Ήρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας ιστορία

Λ. Αυγενάκης: Ήρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας ιστορία

«Δεσμευόμαστε για ισχυρή ανάπτυξη, που θα δημιουργήσει πολλές καλές νέες θέσεις εργασίας. Δεσμευόμαστε για μείωση των φόρων για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Δεσμευόμαστε να αποκτήσει ξανά αξία η ακίνητη περιουσία του Έλληνα. Είναι προτεραιότητά μας η στήριξη της οικογένειας και ειδικά της νέας οικογένειας και των εργαζόμενων γονέων» ανέφερε ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στο Ηράκλειο.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε ακόμη ότι: «Ανοίξαμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξής μας, κάναμε μια νέα αρχή. Δώσαμε οξυγόνο. Καταφέραμε να σπάσουμε ιδεοληψίες και κατεστημένα δεκαετιών. Καταφέραμε να το εκσυγχρονίσουμε και να ενεργοποιήσουμε τις τοπικές μας οργανώσεις. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις».

Ο κ. Αυγενάκης επιπλέον εξήγησε ότι αποτελεί δέσμευση για τη ΝΔ η ποιοτική δημόσια υγεία, «αλλά και για να νιώθουν οι Έλληνες ασφαλείς στα σπίτια τους και τις γειτονιές τους. Καταργούμε αμέσως το πανεπιστημιακό άσυλο. Θα ξαναγίνουν, τα πανεπιστήμια κύτταρα γνώσης, έρευνας.

Δεσμευόμαστε για σύγχρονα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια του αύριο, για ένα κράτος σύγχρονο, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον πολίτη, για την αναγέννηση της γεωργίας μας και της κτηνοτροφίας μας. Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των εθνικών μας υποδομών, όπως ο ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι».

Τέλος, ο γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, υπογραμμίζοντας: «Ψηφίζουμε για να μην μπει η πατρίδα μας σε νέες περιπέτειες. Ψηφίζουμε και αφήνουμε πίσω μας 4 χρόνια μιζέριας, αστάθειας και εθνικής ταπείνωσης. Σας ζητώ να στηρίξουμε τη νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της ευημερίας, της προκοπής. Την Ελλάδα που θα είναι για όλους τους Έλληνες. Την περήφανη Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας ιστορία.». ?

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news