Λ. Αυγενάκης: Μπορούμε να κάνουμε τους Έλληνες ξανά υπερήφανους

Λ. Αυγενάκης: Μπορούμε να κάνουμε τους Έλληνες ξανά υπερήφανους

«Μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και τους Έλληνες ξανά υπερήφανους», επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ από το βήμα του 12ου συνεδρίου τονίζοντας ότι «πάμε να κυριαρχήσουμε στις μάχες για τις εκλογές».

Γιορτή της δημοκρατίας και του διαλόγου» χαρακτήρισε το 12ο Συνέδριο ο βουλευτής. «Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα, μέρα πραγματικής ελπίδας. Θα επικυρώσουμε μια συμφωνία, μια ιερή υποχρέωση για δικαιοσύνη, με περηφάνια, ελπίδα, μια συμφωνία που δεν χρεοκοπεί» επισήμανε, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομία, αλλά και τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

 Κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων του ως γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήρισε σημαντικό το έργο του κόμματος το οποίο, όπως είπε, ήρθε πιο κοντά στην κοινωνία. 

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ενότητα, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο των Γραμματειών του κόμματος, αλλά και των τοπικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα. «Κάνουμε πράξεις τις αρχές του φιλελευθερισμού, σπάμε ταμπού, απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, φρέσκος αέρας παντού» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τις ουσιαστικές αλλαγές που έγιναν στο εσωτερικό της ΝΔ. «Δεν στοχεύσαμε σε ένα επιφανειακό ρετουσάρισμα, πετύχαμε να επαναδραστηριοποιηθούν και πάλι οι νέοι άνθρωποι» δήλωσε μιλώντας για την ανανέωση της ΟΝΝΕΔ αλλά και για το Μητρώο Στελεχών του κόμματος το οποίο, όπως σημείωσε, φέρνει στο προσκήνιο νέους ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν είχαν επαφή με την πολιτική. 

Αναφερόμενος σε έκτακτα γεγονότα, ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τις δράσεις της ΝΔ με στόχο την ανακούφιση των πολιτών, ενώ για τα οικονομικά του κόμματος τόνισε πως στόχος είναι το «λίγα από πολλούς». 

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. «Πάμε να κυριαρχήσουμε στις μάχες για τις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε το κεφάλαιο της παρακμής, έχουμε το σχέδιο να πάει η Ελλάδα μπροστά. Ελλάδα μπορούμε με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή, με πίστη στις ιδέες μας» δήλωσε ευχαριστώντας προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό του.