Λ. Αυγενάκης: «Να μην τολμήσει η κυβέρνηση μια ψήφιση άρον άρον της Συμφωνίας»

Λ. Αυγενάκης: «Να μην τολμήσει η κυβέρνηση μια ψήφιση άρον άρον της Συμφωνίας»

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα άσκησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνοντας παράλληλα: «Να μην τολμήσει η κυβέρνηση μια «κατεπείγουσα» συζήτηση και ψήφιση άρον άρον για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Η αυταρχική κυβέρνηση Τσίπρα και λοιπών προθύμων, πανικόβλητη μπροστά στην οργή των Ελλήνων έριξε μόλις χθες μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσει το συλλαλητήριο.

Η Κυβέρνηση μειοψηφίας επιμένει να κινείται μόνη, απέναντι στην πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν εκλογές. Οι τεχνητές πλειοψηφίες στη Βουλή είναι κούφιοι αριθμοί μπροστά στα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Παράλληλα, τόνισε: «Τις επόμενες ώρες, η κυβέρνηση φέρνει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βούτση να μην τολμήσουν μια «κατεπείγουσα» συζήτηση και ψήφιση άρον άρον».

«Θυμίζουμε ότι οι Σκοπιανοί διεξήγαγαν συζήτηση στο δικό τους κοινοβούλιο που κράτησε περισσότερο από 3 ολόκληρους μήνες, εμείς γιατί τόση βιασύνη..;   

Η συζήτηση για τις Πρέσπες θα πρέπει γίνει με την άνεση του χρόνου που η σοβαρότητά και οι περιστάσεις επιβάλλουν», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε: «Θα πρέπει να ακουστούν όλοι και όλα στη Βουλή και όλοι οι Βουλευτές να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία.

Η Συμφωνία δεν πρέπει να ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Φωτογραφία intime news