Λ. Αυγενάκης: Η νεολαία θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018, 21:07
-A +A
Λ. Αυγενάκης: Η νεολαία θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας

«Η νεολαία θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας, μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων σε μία αναγεννημένη Ελλάδα», τόνισε ο γραμματέας της Νέα Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνάντηση που είχε με νέους στις Μοίρες του νομού Ηρακλείου.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά, σε όλη την Ελλάδα, επισήμανε πως «οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη καθώς επίσης πως η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας».

«Είμαστε με τους νέους που τελειώνουν ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστούν στον κόσμο, με τον φοιτητή που τα φέρνει δύσκολα πέρα και ονειρεύεται το μέλλον του, με τους νέους που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με τους νέους που αγωνίζονται, που αριστεύουν, που δημιουργούν και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Έκανε λόγο για επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία. «Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας και θέλουμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει μιας και οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε καλώντας τους να πρωταγωνιστήσουν στις μάχες.

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα