Λ. Αυγενάκης για αποχώρηση Π. Καμμένου: «Δημόσιος αυτοεξευτελισμός»

Λ. Αυγενάκης για αποχώρηση Π. Καμμένου: «Δημόσιος αυτοεξευτελισμός»

Με ανάρτησή του στο twitter ο γενικός γραμματέας της ΝΔ σχολίασε την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα» και έκανε λόγο για «δημόσιο αυτοεξευτελισμό».

Χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης ανέφερε τα εξής: «Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, η λαϊκή κατακραυγή, ο δημόσιος αυτοεξεφτελισμός του εδώ και 4 χρόνια και η εξαγορά της πλειονότητας των βουλευτών του από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά».

 

Εν συνεχεία με νέο tweet ο κ. Αυγενάκης σημείωσε: «Ο πατριώτης Καμμένος που ανέχθηκε τον Τσίπρα να υπογράφει την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα, αφού έχει υπογραφεί και εγκριθεί από την πΓΔΜ, θυμήθηκε να παραστήσει τον επαναστάτη... Όχι ότι πιάνει πάτο το κόμμα του...!»

Επίσης ο κ. Αυγενάκης με δηλώσεις του σημείωσε ότι «Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μία στημένη παράσταση πατριωτισμού από τους Τσίπρα και Καμμένο. Ο μεν κ. Τσίπρας παριστάνει τον υπεύθυνο πολιτικό. Ο δε κ. Καμμένος σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας υποδύεται τον επαναστάτη και υπερπατριώτη, που όμως «δανείζει» βουλευτές του κόμματός του για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση»,

Και πρόσθεσε: «Και οι δυο τους, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εφιάλτες για την σύγχρονη Ελλάδα. Στην ψήφο εμπιστοσύνης την ερχόμενη εβδομάδα θα αναμετρηθούν όλοι με την Ιστορία. Άμεσα πρέπει να πάμε σε εκλογές και να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα μας και όχι οι δανεικοί βουλευτές και οι ψευτοπατριώτες».