Λ. Αυγενάκης: Ένα-ένα τα σκάνδαλα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, 10:56
-A +A
Λ. Αυγενάκης: Ένα-ένα τα σκάνδαλα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης

«Παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση είναι μόνο μερικά από όσα διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με το πόρισμα του OLAF για τη διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα. 

Ο κ. Αυγενάκης προσθέτει ακόμα ότι «την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρίας που ανήκε στον αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», υποστηρίζοντας ότι «ένα - ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι «η πιο ανήθικη κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο» και εκτιμά πως « σύντομα, αυτή η Κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 27/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα