Λ. Αυγενάκης: Έχουμε δεσμευτεί για προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία

Λ. Αυγενάκης: Έχουμε δεσμευτεί για προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία

«Πανικό» καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Λ. Αυγενάκης, με αφορμή τις θέσεις που διατύπωσε ο Π. Σκοπυρλέτης για το πρόγραμμα προσλήψεων της ΝΔ, το οποίο αφορά κατά προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της παιδείας και της ασφάλειας.

«Πανικός και απογοήτευση ΣΥΡΙΖΑ-Σκουρλέτη! Πρώτη φορά από τον κ.Σκουρλέτη ακούσαμε πως το "1 προς 5 σε υγεία,παιδεία, ασφάλεια", είναι θέση της ΝΔ.Έχουμε δεσμευθεί για προσλήψεις κατά προτεραιότητα σε υγεία-παιδεία και 1.500 νέους αστυνομικούς.Την επόμενη φορά να είστε διαβασμένος», έγραψε με tweet o Λευτέρης Αυγενάκης. 

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη ήρθε με αφορμή συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη. Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει μιλήσει ποτέ για απολύσεις στο Δημόσιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σύμμαχοι και συνεργάτες μας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας. Το Κράτος χρειάζεται αναπροσαρμογή, αναδιοργάνωση και εξυγίανση, με αξιοκρατία και διαφάνεια. Χρειάζεται στοχευμένες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες».