Λ. Αυγενάκης: Με τη συμφωνία των Πρεσπών έπεσαν οι μάσκες

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, 20:06 - Τελευταία ενημέρωση: 23:47
-A +A
Λ. Αυγενάκης: Με τη συμφωνία των Πρεσπών έπεσαν οι μάσκες

Συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης αποκάλεσε ο  γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης τη  Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε προβληματική, ενώ τόνισε πως με την συμφωνία αυτή οι μάσκες έπεσαν αναδεικνύοντας την ψευτιά της κυβέρνησης και τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού.

«Η συμφωνία αυτή είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης. Είναι προβληματική και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στο μέλλον. Με την συμφωνία αυτή οι μάσκες έπεσαν αναδεικνύοντας την ψευτιά της κυβέρνησης και τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού. Οι χειρισμοί της κυβέρνησης δηλητηριάζουν την κοινωνία και προσβάλλουν την εθνική συνείδηση. Η ΝΔ θα καταψηφίσει την συμφωνία και θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λ. Αυγενάκης.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης από την Ημαθία επισήμανε: «Η ΝΔ θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και το επιχειρείν, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, λιμνάζουν εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας και ανικανότητας».

Ο κ. Αυγενάκης, που επισκέπτεται την περιοχή επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ, επισήμανε ότι «επιχειρήσεις και παραγωγοί παλεύουν καθημερινά κόντρα στη γραφειοκρατία, τις εξοντωτικές φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές για να επιβιώσουν, χωρίς η κυβέρνηση να τους παρέχει το παραμικρό κίνητρο».

Σημεθιώνεται, ότι ο κ. Αυγενάκης από τη Βέροια επισήμανε: «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά».

«Η ΝΔ στέλνει μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων. Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση και τα στελέχη της κρύβονται. Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση φυγομαχεί.

«Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πανηγυρίζουν για την «υπεραπόδοση» της οικονομίας, την ίδια ημέρα πληροφορούμαστε ότι:

- οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δισ. ευρώ

- 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και

- πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας.,

«O κ. Τσίπρας, τώρα που είναι στη Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της», πρόσθεσε.

«Όπως είπε, «για τη ΝΔ η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε κλάδους με προστιθέμενη αξία, αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100 δισ. ευρώ, ώστε να φτάσουν το 20% του ΑΕΠ, αύξηση των εξαγωγών σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του ΑΕΠ, επίτευξη ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης στο 4% του ΑΕΠ και δημιουργία τουλάχιστον 120.000 νέων θέσεων εργασίας ετησίως από τον ιδιωτικό τομέα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα