Λ. Αποστολίδης - Ε. Τζιόλας για ΚΙΝΑΛ: Κάποιοι φαντασιώθηκαν τρίτο γύρο

Λ. Αποστολίδης - Ε. Τζιόλας για ΚΙΝΑΛ: Κάποιοι φαντασιώθηκαν τρίτο γύρο

Για άμετρες αρχηγικές φιλοδοξίες για την κομματική εξουσία κάνουν λόγο στην παρέμβασή τους το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Αποστολίδης και ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας Ελευθέριος Τζιόλας προθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «Και ως από μηχανής θεός, ο ηγεμόνας διαμήνυσε : «Παραμερίστε έρχομαι  φέρνω την ενότητα»! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω!».

Όπως αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση αν και υποψηφιότητες για την ηγεσία μέχρι την Κ.Ε. (3.10.2021) ζωντάνεψαν τις ελπίδες και προκάλεσαν το ενδιαφέρον στον δημόσιο πολιτικό διάλογο οι εξελίξεις μετά το «σοβαρό πολιτικό κενό λόγω της υγείας της Προέδρου» προκάλεσαν «χαράς ευαγγέλια για τα αδηφάγα μέσα ενημέρωσης…» ενώ σχολιάζουν ότι «Ψάχνεις να βρεις λόγια για να περιγράψεις αυτή την κατάσταση: «Κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ. Άλλο δεν σκέφτομαι: τον νου μου τρώγει αυτή η τύχη», στοχάζεται ο ποιητής».

Μάλιστα καταλήγουν με ένα μήνυμα για το οποίο ευελπιστούν να ακουστεί:  Μη σκοτώνετε την ελπίδα.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

Δεν μας ταιριάζει η σιωπή.

Χθες μιλούσαμε και γράφαμε πως θα γκρεμίσουμε τη στασιμότητα της Παράταξης, πως θα αφήσουμε πίσω τα αρνητικά και την παγίδευση στο παρελθόν, πως θα προχωρήσουμε μπροστά.

Να ανοίξουν οι πόρτες από τα  αραχνιασμένα κομματικά τείχη. Να μπει φρέσκος αέρας από ιδέες, σκέψεις και προτάσεις μαζί με συμπολίτες μας.  Να διαμορφώσουμε συλλογική συνείδηση για το τι κόμμα θέλουμε, με ποιες ιδεολογικές αρχές, ποιες πολιτικές κατευθύνσεις  και ποια η ταυτότητά  του.

Οι υποψηφιότητες για την ηγεσία μέχρι την Κ.Ε. (3.10.2021) ζωντάνεψαν τις ελπίδες και προκάλεσαν το ενδιαφέρον στον δημόσιο πολιτικό διάλογο.

Η υγεία της Προέδρου άφησε ένα σοβαρό πολιτικό κενό.

Φούσκωσαν άμετρες  αρχηγικές φιλοδοξίες για την  κομματική εξουσία.

Και κάποιοι φαντασιώθηκαν κι έναν <<τρίτο γύρο>>.  

Και ως από μηχανής θεός, ο ηγεμόνας διαμήνυσε : «Παραμερίστε έρχομαι  φέρνω την ενότητα»! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω!.

Χαράς ευαγγέλια για τα αδηφάγα μέσα ενημέρωσης…

Ψάχνεις να βρεις λόγια για να περιγράψεις αυτή την κατάσταση: «Κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ. Άλλο δεν σκέφτομαι: τον νου μου τρώγει αυτή η τύχη», στοχάζεται ο ποιητής.

Λίγες λέξεις, ας είναι το μήνυμα που μακάρι να ακουστεί :

 Μη σκοτώνετε την ελπίδα.