Λ. Aυγενάκης: Οι πολίτες να δώσουν στη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη μια ισχυρή εντολή

Λ. Aυγενάκης: Οι πολίτες να δώσουν στη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη μια ισχυρή εντολή

Στη σημασία της αυτοδυναμίας και τι πιθανόν θα σημαίνει αν η ΝΔ δεν την αποκτήσει, αναφέρεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο ιστότοπο newpost.gr, στην οποία υπογραμμίζει: «Εάν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, τότε, η χώρα νομοτελειακά θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο με απλή αναλογική. Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν, αυτή τη στιγμή, να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, με τα εθνικά μας θέματα ανοιχτά και με την οικονομία στην κατάσταση που είναι».

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, αφού τονίζει τη σημασία της αυτοδυναμίας πρωτίστως για μια σταθερή Ελλάδα, καλεί τους ψηφοφόρους «να δώσουν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ισχυρή εντολή για να κάνουμε πράξεις τις προτάσεις μας για λιγότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές και ασφάλεια για όλους τους πολίτες», σημειώνοντας ότι η ΝΔ, πιστή στον ενωτικό της πνεύμα, θα επιδιώξει τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας.

Σχολιάζοντας τις θέσεις του κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου σημειώνει: «Η κυβέρνηση που έφερε τον νόμο Κατρούγκαλου, που μείωσε τις συντάξεις και αύξησε τις εισφορές, έρχεται τώρα με ωμά ψέματα και κινδυνολογίες να φοβίσει τον ελληνικό λαό υποστηρίζοντας δήθεν ότι η ΝΔ έχει ένα καταστροφικό σχέδιο. Για τα εργασιακά, έχουμε δεσμευτεί ότι θα είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας. Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία αθέμιτη πρακτική».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει τη δυναμική της Κρήτης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κρήτη έχει αλλάξει. Σας το λέω με βεβαιότητα, και λόγω δημοσκοπήσεων και λόγω της επαφής μου με τον κόσμο. Ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε ένα τεράστιο "κλείσιμο της ψαλίδας"», ενώ ερωτηθείς για την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ επανέλαβε ότι «θα είναι μία κυβέρνηση η οποία θα συμπεριλαμβάνει και τεχνοκράτες, απαραίτητους σε εξειδικευμένα χαρτοφυλάκια, ώστε να μπορέσουμε γρήγορα να κινηθούμε και να είμαστε αποτελεσματικοί στη δουλειά μας».?