Κυρ. Μητσοτάκης: Θρασύς και αλαζόνας ο κ. Τσίπρας, θα απολογηθεί στη Βουλή

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 18:14 - Τελευταία ενημέρωση: 21:33
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Θρασύς και αλαζόνας ο κ. Τσίπρας, θα απολογηθεί στη Βουλή

Με ιδιαίτερη σκληρή γλώσσα απευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει θρασύ και αλαζόνα τον κ. Τσίπρα και μάλιστα προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει αίτημα για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή με θέμα την οικονομία.

“Η ρύθμιση που πήρε για το χρέος απέχει πολύ όχι μόνον από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της ήδη από το 2012” τονίζει μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ακόμη και από τυπικούς διάλογους που γίνονται σε προκαθορισμένο σκηνικό, προκύπτουν αλήθειες:

Ο κ. Τσίπρας, υμνώντας την φιλοευρωπαϊκή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, χωρίς ντροπή ομολόγησε δημοσίως πως με το δημοψήφισμα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια, χωρίς να τον ενδιαφέρει η έξοδός της από το ευρώ.

«Είχατε δίκιο» λέει τώρα στους πολίτες που πριν από τρία χρόνια απαξίωνε, ενώ διεκδικούσαν το αυτονόητο: την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη.

Με τον ίδιο κυνισμό αποφεύγει να μιλήσει για τα δύο αχρείαστα μνημόνια με τα οποία επιβάρυνε τους Έλληνες. Για τη γενικευμένη λιτότητα και την φοροκαταιγίδα μιας τριετίας. Και για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο.

Θρασύς και αλαζόνας, εξακολουθεί να προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Και αστειεύεται με γραβάτες και άλλες φαιδρότητες, ενώ θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις επιλογές του.

Η ρύθμιση που πήρε για το χρέος απέχει πολύ όχι μόνον από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της ήδη από το 2012.

Δεν θα αφήσουμε την αδίστακτη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κρύψει τις ολέθριες επιλογές τους με φιέστες και νέα ψέματα.

Τη Δευτέρα, η ΝΔ καταθέτει στη Βουλή πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία. Εκεί, ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ούτε κι αυτό το τελευταίο του ψέμα. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα”

Γιάννης Τρουπής

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα