Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες δεν τρώνε άλλο σανό, υποκριτής ο Τσίπρας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες δεν τρώνε άλλο σανό, υποκριτής ο Τσίπρας

Του Γιάννη Τρουπή

Την υποψηφιότητά του στο δυτικό τομέα, μετά την κατάργηση της πάλαι ποτέ Β'' Αθήνας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Β5 στο Ίλιον.

«Στην καρδιά μου ήμουν και θα είμαι πάντα βουλευτής Β Αθηνών, βουλευτής της δυτικής Αθήνας και σας ανακοινώνω ότι προσωπικά θα ηγηθώ του ψηφοδελτίου του δυτικού τομέα. Χρειάζεται συστράτευση για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε πότε ο τόπος, εκλογές θα έχουμε απανωτές, το 2019, εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές, ελπίζουμε μια ώρα αρχύτερα και θα είμαστε σε εγρήγορση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι το βράδυ των εκλογών δε θα είναι μόνο η ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα αλλά και ο χάρτης θα βαφτεί σε όλη τη χώρα μπλε και δήλωση σίγουρος για την επικράτηση του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στις εξελίξεις στο Σκοπιανό ξεκαθαρίζοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εναντίον των εθνικών συμφερόντων.

«Όταν προειδοποιήσαμε για την συμφωνία Πρεσπών ότι ήταν επιζήμια, μας χαρακτήρισαν ακροδεξιούς. Έμπλεξαν τον εθνικισμό με τον πατριωτισμό και ήρθε τώρα πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ και μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται η «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα.

«Εμείς θα είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο στόχαστρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε ο πρωθυπουργός, με αφορμή τα όσα είχε ο κ. Τσίπρας πως τα ΜΑΤ δε φυλάνε ούτε το σπίτι του, ούτε το γραφείο του.

«Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, την ημέρα αυτή έκαναν μια πορεία. Δεν είναι κουκουλοφόροι, δεν κρατούν μολότοφ, αλλά βρήκαν την Ηρώδου Αττικού φραγμένη από κλούβες. Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας που του έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα κάλεσε τα κομματικά στελέχη σε πανστρατιά προκειμένου η ΝΔ να λάβει τη θετική ψήφο των πολιτών.

«Θα πάμε πόρτα πόρτα για να πείσουμε τους πολίτες όχι για να φύγει ο κ. Τσίπρας, αλλά για να πείσουμε ότι εμείς μπορούμε.

Είπε σε ομιλία του ο πρωθυπουργός ότι εγώ θα φέρω το ΔΝΤ. Ποιος; Αυτός που υπουργός του με επιστολή έφερε το ΔΝΤ, αυτός που υπέγραψε τα μέτρα. Εμείς θα μιλήσουμε για να φέρουμε επενδύσεις, να μιλήσουμε για αυτούς που χρωστάνε στο δημόσιο, για τα πρότυπα σχολεία. Να μιλήσουμε για την ασφάλεια.

Θα μιλήσουμε μέχρι τις εκλογές και τα διλήμματα θα είναι ξεκάθαρα. Είμαστε με τους πολλούς ή με τους λίγους πελάτες, στους οποίους τάζει προσλήψεις; Οι Έλληνες δεν τρώνε άλλο σανό» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.