Κυριάκος Μητσοτάκης: Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της κοινής λογικής

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, 22:03
-A +A
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της κοινής λογικής

Του Γιάννη K. Τρουπή

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. «Είστε ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός κύριε Τσίπρα. Επιβάλατε 10 δις αχρείαστα μέτρα, ήρθατε τώρα και επιστρέφετε το ένα εκατομμύριο. Δεν εξαπατούνται οι πολίτες με όλα αυτά», ξεκαθάρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ.Μητσοτάκης επεσήμανε ότι χρέος όλων είναι αυτόν τον θυμό που αισθανόμαστε και κυρίως οι νέοι άνθρωποι να τον κάνουμε όλοι μαζί μία δύναμη αισιοδοξίας. «Ένας θυμός που θα πείσει τους πολίτες να καταδικάσουν στην κάλπη τον κύριο Τσίπρα, αλλά και να στηρίξουν τη δική μας πρόταση», σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ένα νέο στέλεχος με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία και θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έβαλε ψηλά των πήχη των προσδοκιών για την ΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν πολιτικό πρόσημο και στόχος της ΝΔ είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες κάτι το οποίο θα πετύχουμε. Υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής που λέει αρκετά στον κύριο Τσίπρα. Ήρθε η ώρα να πάμε την Ελλάδα μπροστά, το ρεύμα αυτό θα εκδηλωθεί και στις 13 περιφέρειες», ξεκαθάρισε ο κ.Μητσοτάκης.

Η δική μας πολιτική πρόταση βάζει την αναπτυξιακή λογική σε πρώτο πλάνο σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σας θέλω όλους μαζί, τα κομματικά στελέχη. Όχι μόνο γιατί η ΝΔ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη στην Ελλάδα αλλά γιατί έχουμε το σχέδιο για να αλλάξουμε τη χώρα.

Θέλω τα παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ κοντά μας, όλους αυτούς που δεν το έβαλαν κάτω όταν κάποιοι έσπευδαν να μας ξεγράψουν. Η ΝΔ έχει ρίζες στην ελληνική κοινωνία.

Θέλω κοντά μας και όλους αυτούς που στην πορεία του χρόνου μας εγκατέλειψαν πικραμένοι και έφυγαν από κοντά μας γιατί το διακύβευμα για τη χώρα είναι πολύ μεγάλο. Θέλω όμως κοντά και τους ανθρώπους που μας αντιμετώπιζαν με καχυποψία. Τους υποσχόμαστε ότι δε θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Τους λέμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά», σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η ΝΔ αγωνίζεται για την Ελλάδα της κοινής λογικής που θα κάνει πράξη την επανάσταση του αυτονόητου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα