Κυρ. Μητσοτάκης: Τσίπρας - Καμμένος επαναλαμβάνουν αυτά που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία

Κυρ. Μητσοτάκης: Τσίπρας - Καμμένος επαναλαμβάνουν αυτά που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία

Σφοδρή επίθεση κατά του κυβερνητικού διδύμου Τσίπρα - Καμμένου εξαπέλυσε από την Καστοριά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι ακολουθούν τις χειρότερες συνήθειες της μεταπολίτευσης που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και δηλώνοντας ότι θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος, σφιχταγκαλιασμένοι και απολύτως εξαρτημένοι από τις καρέκλες τους.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με το κρεσέντο παροχών στο οποίο έχει επιδοθεί ο πρωθυπουργός τις τελευταίες μέρες. Ο κ.Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι Τσίπρας - Καμμένος ακολουθούν τις χειρότερες συνήθειες της μεταπολίτευσης που μας οδήγησαν, όπως είπε, στη χρεοκοπία.



«Ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος, σφιχταγκαλιασμένη και απολύτως εξαρτημένοι από τις καρέκλες τους. Έχω εδώ και πολύ καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο την οποία διανύουμε και γι' αυτό το κρεσέντο παροχών και λαϊκισμού στο οποίο έχει εισέλθει προσωπικά ο κύριος Τσίπρας, προκειμένου να διασωθεί πολιτικά.



Η χώρα δεν χρειάζεται σήμερα περισσότερες αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, Επενδύσεις και ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα κάνει τη μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει πραγματικά μπροστά. Ο κύριος Τσίπρας και υπουργοί του και ο κύριος Καμμένος δε διαθέτουν κανένα τέτοιο σχέδιο. Γι' αυτό και δυστυχώς αρκούνται στο να επαναλαμβάνουν τις χειρότερες συνήθειές της μεταπολίτευσης, Αυτές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Η χώρα πλήρωσε και οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν ήδη πολύ ακριβά μια φορά την άνοδο του κύριου Τσίπρα στην εξουσία. Δεν αντέχουν να πληρώσουν και δεύτερη φορά και την πτώση του», επεσήμανε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις 36 χιλιόμετρα από τις Πρέσπες, όπου υπεγράφη η συμφωνία για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας επανέλαβε ότι η ΝΔ δε θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Καστοριά γιορτάζει 106 χρόνια από την απελευθέρωση της, η τελευταία πόλη της Μακεδονίας Που απελευθερώθηκε και ενσωματώθηκε στον κορμό της μητέρας Ελλάδας. Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής σε όλους αυτούς. Οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Μακεδονία μας ελεύθερη και ελληνική. Λίγα δεκάδες χιλιόμετρα πιο πάνω εδώ από την λίμνη της Καστοριάς βρίσκεται μια άλλη λίμνη η λίμνη των Πρεσπών, η οποία είναι πια γνωστή σήμερα στην ελληνική κοινωνία, όχι για την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά αλλά για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Καμμένος.



Μια συμφωνία η οποία εκχωρεί την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα στους γείτονες μας. Επαναλαμβάνω και από δω πέρα, από την ακριτική Καστοριά, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή τη συμφωνία, ούτε τώρα ούτε στην επόμενη Βουλή. Εύχομαι Σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να παίρνουμε πάντα από την πλούσια ιστορία μας, αυτά τα χρήσιμα μηνύματα που θα αποτελούν τον οδηγό μας για τις μελλοντικές μας επιλογές. Και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η χώρα αυτή μεγαλούργησε, όταν ηγεσία και λαός ήταν ενωμένοι και όταν κινήθηκε βάσει σχεδίου προγράμματος και κυρίως πολιτικού ρεαλισμού».

Ο κ.Μητσοτάκης έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη τόνισε ότι η περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας θα «βαφτεί» γαλάζια, ενώ εξέφρασε και την στήριξή τους στο νυν δήμαρχο Καστοριάς.