8ος χρόνος, ημέρα 2280η
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Κυρ. Μητσοτάκης σε Αλ. Τσίπρα: Δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Πολάκη - Είστε ένα και το αυτό

Κυρ. Μητσοτάκης σε Αλ. Τσίπρα: Δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Πολάκη - Είστε ένα και το αυτό
Eurokinissi

Την αποπομπή του Παύλου Πολάκη ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεννόηση με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος, όπως ανέφερε, κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές. «Είστε ένα και το αυτό», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Κύριε Τσίπρα σας τιμά αυτή η εικόνα; Ενός βουλευτή, τέως υπουργού υγείας, με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλει τους πάντες και τα πάντα και να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει και αυτός είναι. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και έρχεστε και μιλάτε για την ανάγκη συνεννόησης... Καμία συνεννόηση δεν υπάρχει με τον κ. Πολάκη. Και δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη απο την ΚΟ σας ομάδα και ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα επισήμανε πως δεν κατέθεσε καμία πρόταση και σημείωσε πως το πρόβλημα δεν είναι η δημιουργία περισσότερων ΜΕΘ αλλά να μην φτάνουν εκεί, δηλαδή να εμβολιάζονται.

Κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα να προτείνει πως θα αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμών και ρώτησε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα για να στηρίξει τους εμβολιασμούς.

Μιλώντας για την υποχρεωτικότητα όσον αφορά τους εμβολιασμούς για τις ηλικίες άνω των 60 ετών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η στρατηγική αναπροσαρμόζεται λόγω της εξέλιξης της πανδημίας.