Κυρ. Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της ΝΔ η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας

Κυρ. Μητσοτάκης: Προτεραιότητα της ΝΔ η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η επίθεση που πραγματοποιήθηκε εχθές στα Εξάρχεια «ξεπερνά κάθε προηγούμενο».

Επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στη Λακωνία και καθ'' οδόν προς τη Ναύπακτο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε στον λιμενικό σταθμό στο Ρίο και σημείωσε ότι «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», ενώ επανέλαβε πως ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. 

Αναλυτικά, δήλωσε: 

«Η χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού, αλλά και του εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς, σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής.

Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας, αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά.

Να πω για άλλη μια φορά ότι ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Kαι αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα, οριστικά στο παρελθόν».

Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή επίσκεψη στη Λακωνία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτή την ώρα ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη Ναύπακτο ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί την Ανάληψη και το Θέρμο. Στις 15:30 o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στο Αγρίνιο και το βράδυ στις 19:00 θα μιλήσει στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κιούσης».