Κυρ. Μητσοτάκης: Προέχει η ενότητα και ο θετικός πολιτικός λόγος

Κυρ. Μητσοτάκης: Προέχει η ενότητα και ο θετικός πολιτικός λόγος

Συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ είχε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κεφαλλονιά, όπου τους παρουσίασε συνοπτικά τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τη μάχη των επερχόμενων εκλογών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πρέπει να επενδύσουμε στον θετικό πολιτικό λόγο» και ζήτησε να συστρατευθούν όλοι μέχρι τις εκλογές, τονίζοντας πως «κανείς εφησυχασμός δε θα δικαιολογηθεί σε αυτή την μεγάλη μάχη».

Επισήμανε πως «πρέπει να είμαστε ενωμένοι» και πως «πρέπει να αφήνουμε πίσω μας παλιές διαφορές και να αγκαλιάσουμε όλοι μας τα κοινά μας οράματα», υπενθυμίζοντας ότι «η παράταξη έχει πληρώσει στο παρελθόν έριδες».

«Σε πείσμα όσων επιμένουν να διχάζουν την Ελλάδα σε αριστερούς δεξιούς μνημονιακών και αντιμνημονιακών εμείς θέλουμε να ενώσουμε. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», ξεκαθάρισε ο αρχηγός της ΝΔ και σημείωσε πως «όλοι οι υπουργοί θα μιλούν την ίδια γλώσσα και δε θα βιώνουν τους τραγελαφικά που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες που μας διασύρουν διεθνώς».

Απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους τόνισε επίσης ότι «τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ είστε εσείς που στηρίξατε την παράταξη σε δύσκολους καιρούς» και ανέφερε ότι «πρέπει να σπεύσουμε να υποδεχθούμε ανθρώπους που μας στήριξαν στο παρελθόν. Αλλά πρέπει να φέρουμε κοντά μας και όσους πίστεψαν στο παρελθόν τον κ. Τσίπρα».

Τέλος αναφερόμενος στα φαινόμενα βίας και ανομίας στη Φιλοσοφικής σχολή σημείωσε ότι «μικρές ομάδες δήθεν αντιεξουσιαστών στην Φιλοσοφική πήραν το νόμο στα χέρια τους» και υπογράμμισε πως «αυτά τα φαινόμενα την επόμενη μέρα δε θα υπάρχουν».