Κυρ. Μητσοτάκης: Ποιος ασχολείται με τον ανασχηματισμό; Εκλογές το συντομότερο δυνατόν

Κυρ. Μητσοτάκης: Ποιος ασχολείται με τον ανασχηματισμό; Εκλογές το συντομότερο δυνατόν

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Κανείς πολίτης δεν ασχολείται με τις αλλαγές που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Γρεβενά όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε για μία ακόμα φορά πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, μιας και η κυβέρνηση έχει πρακτικά ολοκληρώσει τη θητεία της.

«Ποιος ανασχηματισμός, ποιος ασχολείται; Νομίζετε ότι οι πολίτες εδώ στα Γρεβενά ασχολούνται με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα; Το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη ζημιά και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για τον τόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε αιχμές για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστας λέγοντας πως όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους.

«Δε θα κάνω σχόλιο σε επίπεδο προσώπων. Όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους. Ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, την άμυνα και την εξωτερική πολιτική παραμένουν στις θέσεις τους. Δεν ενδιαφέρει τους πολίτες ο ανασχηματισμός, όπως δεν τους ενδιαφέρει ο διχαστικός λόγος του κ. Τσίπρα. Εγώ αντιθέτως θα μιλώ για το μέλλον της χώρας, θα μιλώ για ενότητα και για τη μεγάλη ανάγκη να κάνει ο τόπος μεγάλη επενδυτική επανεκκίνηση, αυτά πρεσβεύει η ΝΔ, αυτά πρεσβεύω εγώ αυτά νομίζω ότι θα αγκαλιάσει ο κόσμος», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ θα κερδίσει την μονοεδρική των Γρεβενών.

«Η ΝΔ θα κερδίσει μονοεδρική Γρεβενών όπως στόχος μας είναι να κερδίσει όλες τις μονοεδρικές, όμως κεντρικός στόχος είναι να βοηθήσουμε τις περιοχές αυτές να αναπτυχθούν», είπε. 

«Κάθε πράγμα στον καιρό του, θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας όταν κρίνουμε την κατάλληλη ώρα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλες τις περιφέρειες», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.