Κυρ. Μητσοτάκης: Παρακμιακός θίασος η κυβέρνηση, αδύναμος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, 15:39 - Τελευταία ενημέρωση: 00:07
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Παρακμιακός θίασος η κυβέρνηση, αδύναμος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Παρέμβαση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Με αφορμή την παρουσία του Πάνου Καμμένου στην Αμερική, των εκεί δηλώσεών του αλλά και των όσων έχουν ακολουθήσει τον με τον ορυμαγδό απαξιωτικών τοποθετήσεων προς το πρόσωπο του υπουργού Άμυνας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης σε προσωπική του δήλωση, η οποία περιέχει σκληρές εκφράσεις, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «παρακμιακό θίασο» και τον Αλέξη Τσίπρα «αδύναμο πρωθυπουργό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι μοναδικό μέλημα των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου είναι η παραμονή στην εξουσία παρότι η χώρα διασύρεται διεθνώς. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατόν από το «συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου Πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το Προσφυγικό, τη Δ.Ε.Η., την Ε.Ρ.Τ., έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου.

Η Πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς.

Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 22/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα