Κυρ. Μητσοτάκης: Όσο ο Αλ. Τσίπρας θα διχάζει, εγώ θα ενώνω

Κυρ. Μητσοτάκης: Όσο ο Αλ. Τσίπρας θα διχάζει, εγώ θα ενώνω

Του Γιάννη Τρουπή

Το βασικό δίλημμα των ευρωεκλογών, μια μεγάλη πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας, έθεσε από το Ηράκλειο της Κρήτης Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε ηχηρό μήνυμα, τονίζοντας ότι «όσο ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να διχάσει, τόσο εγώ θέλω να ενώνω και θα μιλώ για το μέλλον».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η πολιτική αλλαγή που θέλει η Νέα Δημοκρατία είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους πολίτες και θα κάνει πράξη τις μειώσεις φόρων περισσότερες δουλειές, ασφάλεια δημόσια παιδεία καλύτερη υγεία αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση. «Και αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι είναι ένα μήνυμα το οποίο θα βρει μεγάλη ανταπόκριση ειδικά εδώ στην Κρήτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «όσο ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να διχάσει, τόσο εγώ θέλω να ενώνω και θα μιλώ για το μέλλον». Αυτό, εξάλλου, είναι που σήμερα ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ διαμήνυσε ότι την τελευταία βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει τη θετική της πρόταση «για μια φωτεινή, για μια αισιόδοξη Ελλάδα».

Τέλος, δεσμεύτηκε για την κατασκευή του ΒΟΑΚ, σημειώνοντας ότι αποτελεί την πρώτη, μεγάλη, εθνική αναπτυξιακή προτεραιότητα της ΝΔ. 

«Δεν αφορά μόνο την Κρήτη, αφορά ουσιαστικά ολόκληρο το σχέδιό μας για τις υποδομές στον τόπο. Θέλουμε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, στην τελική του κατάληξη, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλλι. Ένα έργο το οποίο θα είναι σωστά μελετημένο, όχι κατατμημένο, και στο οποίο θα αξιοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία. Αποτελεί προσωπική μου εγγύηση, όχι μόνο ως Πρόεδρος της ΝΔ αλλά και ως Κρητικός, ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας είναι ένα έργο το οποίο θα γίνει και θα ξεκινήσει επί των ημερών της ΝΔ», είναι το μήνυμα που έστειλε.

Το Ηράκλειο είναι ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη, η οποία θα ολοκληρωθεί με μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο παλιό λιμάνι Χανίων την Κυριακή.