Κυρ. Μητσοτάκης: Να πει η γενιά μας το δικό της «ΟΧΙ«» στο λαϊκισμό και στο διχασμό

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, 11:54
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Να πει η γενιά μας το δικό της «ΟΧΙ«» στο λαϊκισμό και στο διχασμό

Του Γιάννη Τρουπή

Μήνυμα ενότητας αλλά και το στίγμα του για το επόμενο διάστημα σε ότι αφορά στη χώρα έστειλε από τα Χανιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά το τέλος της παρέλασης που παρακολούθησε στο χωριό Βρύσες Αποκόρωνα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά, τόνισε πως «ήρθε η ώρα, η δική μας γενιά να πει όχι στο λαϊκισμό, στην πόλωση και στο διχασμό, και να σταθεί ενωμένη για την επόμενη μέρα».

Όπως επεσήμανε ο κύριος Μητσοτάκης, οι νέοι που παρέλασαν σήμερα, αφήνουν ευθύνη στο πολιτικό κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους. 

Σήμερα τιμάμε το μεγάλο «ΟΧΙ» το οποίο το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο, το δικό της «ΟΧΙ» απέναντι στο λαϊκισμό στο διχασμό, στη μισαλλοδοξία, στη διχόνοια, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτήν τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει, να πάμε την Ελλάδα μπροστά, διότι μαζί μπορούμε».

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής μου, στα Χανιά, στις Βρύσες Αποκορώνου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Και βέβαια, οι γιορτές αυτές στην ελληνική περιφέρεια έχουν έναν πιο αυθόρμητο, έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα.

Τα νέα παιδιά που παρέλασαν σήμερα, τα παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου, του επαγγελματικού λυκείου, με το χαμόγελο τους με την αυτοπεποίθηση τους, με την αισιοδοξία τους, μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μία ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους.Σήμερα τιμούμε το μεγάλο «όχι» το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της όχι το οποίο είναι ένα όχι στον λαϊκισμό, ένα όχι στον διχασμό, ένα όχι στη μισαλλοδοξία, ένα όχι στη διχόνοια.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει. Επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά γιατί μαζί μπορούμε! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 20/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα