Κυρ. Μητσοτάκης: Θα απολογηθείτε - Για τον Πολάκη, το Μάτι και τη θαλαμηγό

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα απολογηθείτε - Για τον Πολάκη, το Μάτι και τη θαλαμηγό

Σκληρή επίθεση κατά του Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυρ. Μητσοτάκης καταγγέλλοντας την προσπάθεια να καλυφθούν οι αποκαλύψεις για το Μάτι και τις διακοπές του πρωθυπουργού σε θαλαμηγό, αλλά κυρίως το ύφος και το ήθος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης και του προεκλογικού πακέτου παροχών. Σημειώνοντας πως οι κινήσεις αυτές επιβεβαιώνουν τον πανικό του, ο οποίος λέει στους βουλευτές τους «με τον Πολάκη μέχρι τέλους, αλλιώς εξουσία τέλος».

«Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα και από τα κότερα στη χθεσινή φιέστα των απεγνωσμένων "θα" της νέας δημαγωγίας» η κυβέρνηση επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., σημειώνοντας όμως ότι «τα κυβερνητικά "τυράκια" της τελευταίας στιγμής πριν από την «φάκα» της κάλπης, που τόσο τρέμει ο κ. Τσίπρας δεν μπορούν ούτε την πραγματικότητα να αλλάξουν, ούτε να σκεπάσουν όλα όσα ζήσαμε και ζούμε!»

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κοινωνία καταλαβαίνει και οι Έλληνες γνωρίζουν πως η κυβέρνηση επιχειρεί εκ νέου να τους κοροϊδέψει και να στρέψει αλλού τα βλέμματα ειδικά σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

«Από την αριστερά των καταλήψεων στην αριστερά του κότερου» ανέφερε για να προσθέσει με έμφαση ότι πλέον «αντί να λένε “Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός!” θα λένε “Νάτος, νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος”». «Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νησιά του Ιονίου» σημείωσε για να επισημάνει ότι πλέον οι μάσκες έχουν πέσει και ως εκ τούτου οι αναφορές περί ελίτ δεν έχουν καμία θέση στα όσα δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας», είπε.

Στο μέτωπο της οικονομίας και αναφερόμενος στις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε ιδεολογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ «την απεγνωσμένη αντιγραφή της δικής μας ατζέντας». Μεταξύ άλλων ο Κυρ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι ο κ. Τσακαλώτος δηλώνει υπέρ της αναθεώρησης των πλεονασμάτων που αυτός δέχτηκε κι εγώ αντιπαλεύω μόνος, ο κ. Τσίπρας τάζει μείωση των φόρων που εκείνος επέβαλε αλλά εγώ την έχω περιγράψει ως μόνη λύση.

Παράλληλα αποδόμησε τις παροχές, τονίζοντας ότι «καταβάλετε ως εγγύηση 5 δισ. από το υστέρημα των Ελλήνων για να εξασφαλίσετε την ανοχή των εταίρων να μοιράσετε πολύ λιγότερα», ενώ κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα «να αφήσει τα ψέματα και τους τακτικισμούς, και να ψηφίσει εδώ και τώρα την τροπολογία μας που καταθέσαμε στη Βουλή σήμερα το πρωί και ακυρώνει τη μείωση του αφορολόγητου».

Φωτογραφία intime news