Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες να μην χάσουν την ευκαιρία των 120 δόσεων

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες να μην χάσουν την ευκαιρία των 120 δόσεων

Στη ρύθμιση των 120 δόσεων, η οποία τέθηκε εχθές σε λειτουργία, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παροτρύνοντας τους πολίτες «να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη». 

«Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός. 

Στην ανάρτηση υπάρχει και ένα σύντομο βίντεο 48 δευτερολέπτων, στο οποίο αναφέρονται οι σημαντικότερες βελτιώσεις στη ρύθμιση των 120 δόσεων αλλά και χρηστικές πληροφορίες, όπως πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Αναλυτικά το βίντεο αναφέρει:

«Έχεις οφειλή προς εφορία ή προς ασφαλιστικά ταμεία; Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να ρυθμίσεις την οφειλή σου. Η ρύθμιση των 120 δόσεων έγινε ακόμα πιο ευνοϊκή. Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή μειώθηκε από τα 30 στα 20 ευρώ. Το επιτόκιο μειώθηκε από το 5% στο 3%. Σε συνεπείς στη ρύθμιση οφειλέτες αναστέλλονται οι κατασχέσεις και τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης. Επωφελήσου από τις 120 δόσεις τώρα που μπορείς γιατί δε θα υπάρξει νέα ρύθμιση. Η προθεσμία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνει μια νέα αρχή μας συμφέρει όλους».