Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία καλύτερη ημέρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία καλύτερη ημέρα

Πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι με τον πρόεδρο της ΝΔ να δυσκολεύεται να προσεγγίσει το αυτοκίνητο που τον περίμενε και να αποχωρήσει από το 416 εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκατοντάδες πολίτες ανέμεναν έξω από το προεκλογικό κέντρο την επίσκεψη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας για να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία με τον κ. Μητσοτάκη, χαμογελαστός και ευδιάθετος, να δίνει το χέρι του σε όλους και να τους εύχεται καλή ψήφο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήθος του κόσμου ήταν τόσο μεγάλο που ο πρόεδρος της ΝΔ χρειάστηκε αρκετά λεπτά μέχρι να καταφέρει από την έξοδο του εκλογικού κέντρου να φτάσει στο αυτοκίνητό του.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης. «Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει για την Πατρίδα μας μια καλύτερη μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και αποχώρησε καταχειροκροτούμενος.