Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Ρουβίκωνας δρα με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 11:53
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Ρουβίκωνας δρα με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας της για απόλυτη ανοχή στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι «ο συμβολισμός μίας επίθεσης με κόκκινες μπογιές στο Κοινοβούλιο είναι αποκρουστικός».

«Ο Ρουβίκωνας δρα με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης. Δεν είναι η πρώτη επίθεση στη Βουλή. Στην πρώτη τους είχε στείλει σπίτι τους ο πρόεδρος της Βουλής με ταξί. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Δεν καταλαβαίνω πως ακόμα ο φρούραρχος της Βουλής είναι ακόμα στη θέση του», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι π συμβολισμός μίας επίθεσης με κόκκινες μπογιές στο Κοινοβούλιο είναι αποκρουστικός και προανήγγειλε απαραίτητες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα.

«Η αστυνομία θα έχει απόλυτη κάλυψη για να βάλει τάξη σε αυτό το μπάχαλο. Το άσυλο θα καταργηθεί. Θα προσλάβουμε 1500 αστυνομικούς που θα κατανείμουμε στην ομάδα ΔΙΑΣ και την ομάδα ΔΕΛΤΑ που θα επανασυστήσουμε. Θα αποκτήσει η Αστυνομία νέα περιπολικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα