Κυρ. Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές

Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018, 11:59
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση μετέφερε στα μουλωχτά τον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, την ώρα που η χώρα θρηνεί, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο twitter, ρωτά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αν η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου αποτελεί προτεραιότητα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες του επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη. 

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.Κ. @atsipras ,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», αναφέρει. 

Ο πολυισοβίτης, Δημήτρης Κουφοντίνας, μετήχθη σήμερα στις φυλακές του Βόλου, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για τη μεταγωγή κρατουμένου σε αγροτική φυλακή πρέπει να προηγηθεί αίτηση του ενδιαφερομένου κρατουμένου.

Σημειώνεται πως η αγροτική φυλακή του Βόλου ορίζεται από τον νόμο ως ανοικτή φυλακή, κάτι που σημαίνει ότι οι κρατούμενοι εργάζονται και κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση, καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες. Παράλληλα, προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε τέτοιου τύπου φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων από εκείνους που κρατούνται σε φυλακές κλειστού τύπου, όπως ο Κορυδαλλός.

Διαβάστε ακόμα: 

- Αλ. Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται

- Στ. Θεοδωράκης: Ο Δ. Κουφοντίνας δεν μπορεί να απολαμβάνει το προνόμιο αγροτικής φυλακής

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 09/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα