Κυρ. Μητσοτάκης: «Πυλώνας» της δημοκρατίας οι εκλογές

Κυρ. Μητσοτάκης: «Πυλώνας» της δημοκρατίας οι εκλογές

Μήνυμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «πυλώνα και γιορτή της δημοκρατίας» τις εκλογές και ευχήθηκε σε όλους καλή ψήφο.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τη σπουδαιότητα προσέλευσης, ειδικά στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μία κάλπη μόνο, όπου δηλαδή το αποτέλεσμα, είτε σε επίπεδο περιφέρειας είτε σε επίπεδο δήμου, έχει κριθεί από τον πρώτο γύρο.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της ΝΔ επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, όπου παρακολούθησε τη συλλειτουργία του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ.κ. Γαβριήλ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο.

Εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό εξέφρασε τη χαρά του και τη συγκίνησή του «που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο». «Είναι ένας άξιος Ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία», σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει: να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσει την ενότητα της Εκκλησίας». «Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει», κατέληξε.