Κυρ. Μητσοτάκης: Είναι αμετανόητοι, θα καταργήσουμε τον Νόμο Παρασκευόπουλου

Κυρ. Μητσοτάκης: Είναι αμετανόητοι, θα καταργήσουμε τον Νόμο Παρασκευόπουλου

Στην απόφαση της κυβέρνησης να ψηφίσει την παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζοντας τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αμετανόητους και ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ θα προχωρήσει στην άμεση κατάργηση του.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έχει κατ επανάληψη ταχθεί κατά της εφαρμογής του νόμου δεδομένου ότι οδηγεί στην αποφυλάκιση ακόμη και βαρυποινιτών που έχουν στην πορεία προβεί σε νέες εγκληματικές πράξεις, επισημαίνει ότι ο νόμος έπρεπε να καταργηθεί και όχι να παραταθεί η εφαρμογής. Μάλιστα ακόμη και ο ίδιος ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος πρόσφατα είχε δηλώσει πως πρέπει ο νόμος αυτός να αλλάξει.

Στη ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής:

«Με το νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίσθηκαν περισσότεροι από 10000 κρατούμενοι. Ανάμεσά τους καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες, έμποροι ναρκωτικών, βιαστές, παιδεραστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες αντί να τον καταργήσει, ψήφισε την παράτασή του. Είναι αμετανόητοι. Η ΝΔ θα τον καταργήσει αμέσως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Φωτογραφία intime news