Κυρ. Μητσοτάκης: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της κοινωνίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της κοινωνίας

Του Γιάννη Τρουπή

Επιμένει στην απευθείας επαφή του με τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο οι προτάσεις της ΝΔ φτάνουν καλύτερα στο στόχο τους.

Πρώτος σταθμός της προεκλογικής του περιοδείας στο Ηράκλειο Κρήτης ήταν οι νέες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, όπου στεγάζονται σε ένα παλιό βιομηχανικό κτήριο και σήμερα κλείνουν ένα χρόνο λειτουργίας, αποτελώντας προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είδε από κοντά τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ η διοίκηση του έδωσε δώρο ένα ακονισμένο μαχαίρι λέγοντας: «Όπου έχετε προβλήματα να τα κόβετε. Θα κόψουμε τον γόρδιο δεσμό της γραφειοκρατίας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «η εκλογή δεν έχει τελειώσει. Στην εφτά Ιουλίου πρέπει όλοι να ψηφίσουν» και τόνισε πως καταλαβαίνει ότι σε τουριστικές περιοχές εκείνη την μέρα είναι πιο δύσκολο να πάει κάποιος να ψηφίσει, «αλλά η συμμετοχή έχει μεγάλη σημασία», υπογράμμισε.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στις κεντρικές οδούς της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και εν συνεχεία μετέβη στο εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους.

«Θέλω να μεταφέρω και εδώ τον παλμό της νίκης που εισπράττω από κάθε γωνιά της χώρας. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε ότι «έχω πολύ φιλόδοξους στόχους θέλω να εκλέξουμε 10 βουλευτές στην Κρήτη αλλά δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Η κάλπη είναι άδεια δεν είναι γεμάτη από τα ψηφοδέλτια της 26ης Μαΐου. Θα γεμίσει με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια. Συναντώ συμπολίτες μας που δεν μας είχαν ψηφίσει στο παρελθόν αλλά γιατί θεωρούν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ θα διανεμηθεί σε κάθε σπίτι ώστε κάθε πολίτης να γνωρίζει τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην «ωριμότητας της ελληνικής κοινωνίας που είναι μεν κουρασμένη αλλά έτοιμη για την ελπίδα της αλήθειας την οποία μπορεί να την προσφέρει μόνο η ΝΔ».

Τόνισε ότι «θα δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση 15 μέρες πριν από τις εκλογές» και διαβεβαίωσε πως «θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», καλώντας τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.

«Εμπιστευθείτε με προσωπικά για να μπορέσει και η Κρήτη να ξεδιπλώσει το ανεκμετάλλευτο υλικό που έχει», υπογράμμισε και επισήμανε πως ούτε «ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1990 στην μεγάλη νίκη είχε καταφέρει να βάψει την Κρήτη μπλε, εμείς θα το καταφέρουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε εκπροσώπους Γυναικείων Σωματείων του νομού Ηρακλείου, τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα αντιμετώπισης της κακοποίησης ανθρώπου από άνθρωπο και αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν ξενώνα για παιδιά τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί.

Στις 20:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο Ενετικό Λιμάνι.