Κυρ. Μητσοτάκης: Δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά

Κυρ. Μητσοτάκης: Δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά

Με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Στην συνάντηση έγινε αποτίμηση του πρόσφατου 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, αναλύθηκαν οι πρώτες δράσεις της νεολαίας μετά την ανάδειξη των οργάνων της και συμφωνήθηκε η συνεργασία σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων.

Μετά τη συνάντηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Παύλο, συγχαρητήρια! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σου. Συνεχίζουμε να δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας.»

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, όμως κάθε συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με τον Πρωθυπουργό είναι εποικοδομητική. Από την πρώτη μέρα της εκλογής του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας αντιμετωπίζει ως ισότιμους συνομιλητές, έχει από εμάς την αξίωση να βελτιωνόμαστε διαρκώς και ταυτόχρονα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ήδη η θέση μας για το Άσυλο έγινε νόμος του Κράτους. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο τολμηρή και συμφωνήσαμε να εργαστούμε μαζί ώστε οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται και να υλοποιούνται».