Κύκλοι Μαξίμου: Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει

Κύκλοι Μαξίμου: Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει

Επίθεση σε οξύ μάλιστα και ειρωνικό τόνο εξαπέλυσε το Μαξίμου, μέσω δικών του κύκλων, στους κύκλους του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι θα τοποθετηθεί για την συμφωνία στο Eurogroup θεσμικά στις 2 Ιουλίου μέσα από την Έκθεση που θα παραδώσει στον πρόεδρο της Βουλής.

Όπως ανέφεραν οι κύκλοι του Μαξίμου «η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα. Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των κύκλων του Μαξίμου:

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα.

Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που υπηρέτησε».