Κυβερνητικοί κύκλοι για ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτός ο δρόμος για το 3%, με μια στάση στον Γράμμο...

Κυβερνητικοί κύκλοι για ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτός ο δρόμος για το 3%, με μια στάση στον Γράμμο...

Με σκωπτικό τρόπο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι η Κουμουνδούρου δεν μπορεί να χωνέψει ότι πρόσωπα με μακρά θητεία τους στην κεντροαριστερά της γυρίζουν την πλάτη και πως «με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο...».

Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν τα εξής: 

«Την επόμενη φορά που θα κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και για το χρόνο και για τα πρόσωπα. Ιδίως για εκείνα που συνεχίζει να βαφτίζει νεοφιλελεύθερα διαγράφοντας τη μακρά θητεία τους στην κεντροαριστερά επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη. Με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο...».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «η πολιτική κατεύθυνση που σηματοδοτεί, τόσο η αναβάθμιση του Θ. Σκυλακάκη όσο και η είσοδος του Π. Τσακλόγλου, προσώπων δηλαδή που ποτέ δεν έκρυψαν την εμμονή τους στην νεοφιλελεύθερη ατζέντα, δείχνουν τη στόχευση του κ. Μητσοτάκη για το άμεσο μέλλον».