Κούλογλου κατά Κουρουμπλή: Έπρεπε να έχει παραιτηθεί

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, 13:13
-A +A
Κούλογλου κατά Κουρουμπλή: Έπρεπε να έχει παραιτηθεί

Το δρόμο της εξόδου δείχνουν στον Παναγιώτη Κουρουμπλή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και συνυποψήφιοι του στην Ευρωβουλή με τον Στέλιο Κούλογλου να θέτει ευθέως θέμα παραίτησής του εξ αιτίας της συνάντησης με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Κάνει λόγο για «ολέθριο λάθος» και υποστηρίζει ότι ούτως ή άλλως το κόμμα έχει αποδοκιμάσει της στάση του σημειώνοντας πάντως ότι είναι και βουλευτής μιας οριακής πλειοψηφίας...

Υποστηρίζοντας ότι ο Π. Κουρουμπλής «μας εξέθεσε όλους» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο News24/7 ότι:«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του».

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιο, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί γιατί «ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοΐζου (σ.σ. υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη ότι έπαιρνε για χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της)».

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε» κατέληξε ο ίδιος αφήνοντας επί της ουσίας να φανεί ότι αν δεν ήταν βουλευτής θα είχε τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεταμένο με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να ακολουθούν την πορεία των βουλευτών του κόμματος που έχουν χωριστεί στα δύο με την υπόθεσή Πετσίτη ενώ βάλουν ο ένας κατά του άλλους με κάθε αφορμή.

Ως προς την υπόθεση του Παναγιώτη Κουρουμπλή πρέπει να αναφερθεί ότι μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμβρόσιο δέχεται τα πυρά όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συνυποψήφιοί του όπως ο Κώστας Αρβανίτης, ο Γ. Μουζάλας και ο Σπ. Δανέλλης έχουν ασκήσει σκληρή κριτική ενώ τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, που χαρακτήρισε τη συνάντηση ατυχή, όσο και ο γραμματέας του κόμματος Π. Σκουρλέτης έχουν δείξει την έντονη ενόχληση.

Ενόχληση που όμως δεν εκδηλώνεται περαιτέρω δεδομένου ότι ο Π. Κουρουμπλης, που ανήκει στην ομάδα των ΠΑΣΟΚγενών του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί και μια ψήφο στο Κοινοβούλιο...

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα