Κόντρα Π. Καμμένου - Π. Ρήγα με «κομισάριους» και «ύβρεις» 

Κόντρα Π. Καμμένου - Π. Ρήγα με «κομισάριους» και «ύβρεις» 

Από την έντιμη σχέση, στην οποία είχε κατ'' επανάληψη αναφερθεί στο παρελθόν ο Παναγιώτης Ρήγας σχολιάζοντας τον Πάνο Καμμένο ως υπουργό Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, στην κόντρα και τις αλληλοκατηγορίες με «κομισάριους» και «ύβρεις». 

Την αρχή έκανε ο Π. Καμμένος, μιλώντας στο Open, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά καθώς, όπως τόνισε, ο κ. Ρήγας λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας, ενώ χαρακτήρισε πιόνι του τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Άμυνας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά του ο Π. Ρήγας εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του και την αμέριστη υποστήριξή του στη στρατιωτική ηγεσία «απέναντι σε οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση, που αντικειμενικά συνιστά απόπειρα υπονόμευσης του ίδιου του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «οι προσπάθειες του κ. Καμμένου να ανοίξει ένα διάλογο μέσω ύβρεων, προσβολών και ανυπόστατων ισχυρισμών, μετατρέποντας μάλιστα τον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας σε αναλώσιμο μικροκομματικά, δεν πρόκειται να παρασύρουν κανέναν».

Συνεχίζοντας ο Π. Καμμένος, σε ανάρτησή του στο twitter, επέμεινε στον χαρακτηρισμό του «κομισάριου».