Κόντρα Αδ. Γεωργιάδη με Ρ. Δούρου για τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας

Κόντρα Αδ. Γεωργιάδη με Ρ. Δούρου για τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας

Η περιφερειάρχης Αττικής επιχειρεί με απόφασή της να κλείσει όλες τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας στο νομό, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας λόγο για εξυπηρετήσεις συμφερόντων. Με ανακοίνωσή της η κ. Δούρου χαρακτήρισε αβάσιμες και ψευδείς τις αιτιάσεις. Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε εν συνεχεία με ανάρτησή του στο Twitter ότι υπάρχει χαρτί «που εάν εφαρμοστεί τις κλείνει όλες!».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η κ. Δούρου ετοιμάζεται να κλείσει τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας που δημιούργησε ο ίδιος. «Τώρα που μιλάμε η κ. Δούρου βγάζει μία απόφαση για να κλείσει όλες τις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως εάν προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια «θα βρίσκονται συμφέροντα πολλών εκατομμυρίων από πίσω», κάνοντας λόγο για εξυπηρέτηση αυτών των συμφερόντων. 

Στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, απάντησε αργότερα με ανακοίνωση τύπου η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου λέγοντας ότι είναι «αβάσιμες και ψευδείς οι αιτιάσεις» και υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Αττικής έδωσε πρόσφατα 4 άδειες λειτουργίας σε Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (η τελευταία μάλιστα πριν από έναν μήνα) που πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. «Είναι απολύτως ψευδές ότι η Περιφέρεια Αττικής επιχειρεί να κλείσει τις Μονάδες» τόνισε. 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση της κ. Δούρου. Με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε: Η Ρένα Δούρου οφείλει Α) σε κάθε πολίτη να απαντά εντός ευλόγου διαστήματος εάν εγκρίνεται ή εάν απορρίπτεται ένα αίτημα του ώστε να μπορεί να διεκδικεί το δίκιο του. Β) το χαρτί που βγήκε από την Περιφέρεια εφ/ όσον εφαρμοστεί τις κλείνει όλες!».