Κοντονής σε ΝΔ: Με την ψηφοφορία θα έχετε υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου σας

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, 22:04
-A +A
Κοντονής σε ΝΔ: Με την ψηφοφορία θα έχετε υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου σας

Σε μια ανηλεή προσπάθεια να ρίξει την ευθύνη για τη Χρυσή Αυγή στη Νέα Δημοκρατία επιδόθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Αν και στην αρχή της ομιλίας του ισχυρίστηκε ότι η ΝΔ δεν ταυτίζεται με το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, λίγο αργότερα επιχείρησε να πείσει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση νομιμοποιεί την πολιτική της Χ.Α. «Όταν ακούγονται αυτά τα πράγματα κανένας δεν μπορεί να κάνει τον παραπλανημενο», τόνισε και αναρωτήθηκε ποιοι ανοίγουν την πόρτα.

Απάντησε, υπενθυμίζοντας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προΐστατο του Ηλία Παναγιώταρου στο ΛΑ.ΟΣ. κατά τη διάρκεια των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Και που βρίσκεται ο Γεωργιάδης τώρα. Αντιπρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία», είπε για να συμπληρώσει ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης νομιμοποιούν από την πίσω πόρτα αυτή την πολιτική, αυτά τα πρόσωπα και την συγκεκριμένη ιδεολογία.

Μιλώντας, τέλος, για τη συμφωνία με τα Σκόπια είπε ειρωνικά ότι η ΝΔ θα μπορούσε να ονομάσει το κόμμα Πολιτική Άνοιξη και να «κάνετε τον Αντώνη Σαμαρά επίτιμο πρόεδρο». «Με την ψηφοφορία θα έχετε υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου σας».

Αλέξανδρος Διαμάντης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 22/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα