Σπίρτζης: Θα χορεύω ταγκό με τον Λαλιώτη στο Σύνταγμα-Σκληρή απάντηση απο Κωνσταντινόπουλο

Σπίρτζης: Θα χορεύω ταγκό με τον Λαλιώτη στο Σύνταγμα-Σκληρή απάντηση απο Κωνσταντινόπουλο

Φωτιές άναψε η απάντηση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσφατο δημοσίευμα για μυστικό deal μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και συνάντησης του ίδιου με τον Κώστα Λαλιώτη κατά την οποία συμφωνήθηκε να υπάρξει στήριξη στη Βουλή για το ΕΣΡ.  

Ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι είναι σοσιαλιστής και ότι θα χορεύει ταγκό με τον Λαλιώτη στο Σύνταγμα, προκαλώντας τη σκληρή αντίδραση από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ειδικά τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ανέφερε ότι "το μόνο ταγκό που ξέρει να χορεύει ο κ. Σπίρτζης διαχρονικά είναι με την καρέκλα της εξουσίας! Εμείς τον ξέρουμε και δεν τον χρειαζόμαστε συνοδό".

Στο άλλο του σχόλιο αναφέρει πως: "ο Σπίρτζης, δηλώνει σοσιαλιστής και θα χορεύει ταγκό με το Λαλιώτη. Μιλάει αυτός που τα πούλησε όλα για να χορεύει ταγκό με την υπουργική καρέκλα".

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε και μέσω του Facebook τις δηλώσεις Σπίρτζη: "διαβάζω ότι ο κ. Σπίρτζης δηλώνει σοσιαλιστής και θα χορεύει ταγκό με το Λαλιώτη στο Σύνταγμα. Σε προσωπικό επίπεδο όποιος δέχεται να χορέψει με τον Σπίρτζη δικαίωμα του. Ο κ. Σπίρτζης διαχρονικά το μόνο ταγκό που χορεύει είναι με την καρέκλα της εξουσίας. Εμείς τον γνωρίζουμε και όσοι από εμάς βρέθηκαν διαχρονικά απέναντι του, του λέμε ότι με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα χορέψει ποτέ μαζί μας".     

 

Η δήλωση του Χ. Σπίρτζη

Η οργή στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από την αναφορά του κ. Σπίρτζη σε συνέντευξή του στην "Βραδυνή της Κυριακής" στην οποία  δηλώνει φίλος με τον Κώστα Λαλιώτη τόσο που να χορεύει μαζί του και ταγκό στο Σύνταγμα. Αναφέρει χαρακτηριστικά:    

«Με τον Κώστα Λαλιώτη μάς ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων. Δεν αρνήθηκα ποτέ τις ιδεολογικές μου καταβολές. Είμαι σοσιαλιστής και το τι θα κάνω εγώ με τον Κώστα Λαλιώτη σάς το λέω: θα χορεύω ταγκό στο Σύνταγμα».