Κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον κ. Α. Δημοσχάκη για τη δράση ''Kανένας στο περιθώριο''

Κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον κ. Α. Δημοσχάκη για τη δράση ''Kανένας στο περιθώριο''

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού του Κόμματος, βουλευτή Έβρου, κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου κ. Φώτη Αδαμάκη, επισκέφτηκε δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Βόρειο Έβρο και ειδικότερα τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο (Κοιν. Παντοπωλείο, Κοιν. Φαρμακείο, Κοιν. Ιατρείο και Τράπεζα Αγάπης), το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας - Οικοτροφείο «Ψυχασπίς» στην Ορεστιάδα και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμοτείχου «Ειρήνη Χρυσοβαλάντου».

Οι επισκέψεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες δράσεις, ο κ. Δημοσχάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πραγματοποιήσαμε το δεύτερο κύκλο επισκέψεων σε δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Έβρο, στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο”.

Μία πρωτοβουλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία έχουν ήδη αγκαλιάσει οι πολίτες και η κοινωνία, και η οποία έχει ήδη αποφέρει καρπούς, καθώς πρόσφατα κατατέθηκε και πέρασε τροπολογία για τη διευθέτηση γραφειοκρατικών κωλυμάτων που ταλαιπωρούσαν ανάπηρους συμπολίτες μας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Σήμερα, επιβεβαιώσαμε, για ακόμα μια φορά, τη σημαντική θέση της Εκκλησίας μας στην Κοινωνία και το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στους κόλπους της, μέσα από τη συνεργασία εθελοντών πολιτών με τον ιερό κλήρο. Οι κοινωνικές δομές της Ι.Μ. Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου προσφέρουν καθημερινά, όχι μόνο υλικά αγαθά, αλλά και στήριξη και αγάπη στους συμπολίτες μας εκείνους που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη».