ΚΚΕ: Η εικονική πραγματικότητα του κ.Τσίπρα καταρρέει

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, 16:08
-A +A
ΚΚΕ: Η εικονική πραγματικότητα του κ.Τσίπρα καταρρέει

«Η εικονική πραγματικότητα που περιγράφει ο κ. Τσίπρας καταρρέει μπροστά στην καθημερινότητα του λαού, στη φτώχεια που παραμένει, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που αυξάνουν, τις απειλές των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, στην εργασιακή ζούγκλα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ με αφορμή τοην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ανάπτυξη όχι μόνο δεν είναι δίκαιη, αλλά αντίθετα είναι βαθιά ταξική, αντιλαϊκή και αβέβαιη», συνεχίζει η ανακοίνωση και τονίζει πως «όσες ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές κι αν επινοήσει ο κ. Τσίπρας, η πολιτική του, που από τη μια στηρίζει μια άδικη ανάπτυξη κι απ' την άλλη υπηρετεί πιστά τα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια. Γι' αυτό άλλωστε και οι συμμαχίες που επιλέγει, μπροστά στις τοπικές εκλογές, είναι με πρόσωπα και δυνάμεις που ανήκουν σε αυτό το μπλοκ και έχουν διακριθεί στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής» προσθέτει το ΚΚΕ.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ, σημειώνει «όσο δε για τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά, αυτός δε γίνεται ούτε με την υπόκλιση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που στηρίζουν τέτοιες δυνάμεις, ούτε με τα κολλητιλίκια με ακροδεξιούς τύπου Τραμπ».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 22/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα