ΚΙΝΑΛ: Να μην εκφυλιστεί η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018, 17:37
-A +A
ΚΙΝΑΛ: Να μην εκφυλιστεί η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Να μην εκφυλιστεί η διαδικασία της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα θα επιδιώξει το Κίνημα Αλλαγή, σύμφωνα με ενημερωτικό του σημείωμα. 

Όπως επισημάνθηκε, το Κίνημα Αλλαγής προσέρχεται στη συζήτηση με τις προτάσεις του, τις οποίες είχε γνωστοποιήσει η Φώφη Γεννηματά, τον περασμένο Μάρτιο, με επιστολή της στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι συγκεκριμένες προτάσεις είχαν αποφασιστεί στο Συνέδριο με τη σύμφωνη γνώμη και του Ποταμιού.

Το Κίνημα Αλλαγής δεν αποκλείει να συζητήσει κάθε άλλη πρόταση που ενισχύει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διαμορφώθηκαν τρεις νέες προτάσεις σχετικές με τη μεταρρυθμιστική ώθηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την εγγύηση της πολιτείας για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης των πολιτών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτει η ψηφιοποίηση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπως καταγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συζήτηση στην Επιτροπή της Βουλής εισηγητές θα είναι οι Α. Λοβέρδος, Ε. Βενιζέλος και Θ. Παπαθεοδώρου.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα