Καταγγελία Γαβρόγλου: Κάποιοι δήλωσαν κατοικία στη Μάνδρα, για να επωφεληθούν

Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018, 12:26 - Τελευταία ενημέρωση: 14:51
-A +A
Καταγγελία Γαβρόγλου: Κάποιοι δήλωσαν κατοικία στη Μάνδρα, για να επωφεληθούν

Στην καταγγελία ότι υπήρξαν κρούσματα Ελλήνων πολιτών οι οποίοι δήλωσαν μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα, μετά τις φονικές πλημμύρες, ώστε να οικειοποιηθούν τις ευεργετικές διατάξεις της Πολιτείας προέβη σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.

«Θα σας πω για τη Μάνδρα κάτι το οποίο πολλές φορές δεν μας τιμά ως κοινωνία. Προχωρήσαμε στην ευνοϊκή διάταξη. Ανακαλύπτουμε λοιπόν,ότι υπάρχουν αλλαγές μόνιμης κατοικίας στη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Άνθρωποι που ήταν αλλού στα καλά καθούμενα εμφανίζονται ξαφνικά με μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα. Λέω λοιπόν ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι καλός», κατήγγειλε ο Υπουργός Παιδείας.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Αν. Δημοσχάκης διαμαρτυρήθηκε για το ότι το Υπουργείο δεν μοριοδότησε επιπλέον για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια μαθητές σχολείου της Σαμοθράκης, η οποία επλήγη από φυσικές καταστροφές όπως έγινε και στη Μάνδρα. Ο κ. Γαβρόγλου έσπευσε να σχολιάσει ότι τα μεγέθη είναι ανομία και δεν μπορούν να συγκρίνονται καθώς στη Σαμοθράκη το σχολείο έκλεισε για δύο μόλις ημέρες ενώ στη Μάνδρα η ομαλότητα επανήλθε μετά από μήνες.

Αλέξανδρος Διαμάντης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 24/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα