Καταδίκη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι για την επίθεση στο κτίριο του ΔΟΛ

Καταδίκη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι για την επίθεση στο κτίριο του ΔΟΛ

Αντιδράσεις από ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι προκάλεσε η επίθεση αγνώστων αργά χθες το βράδυ στο παλιό κτίριο του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου, για την οποία ΒΗΜΑ και ΝΕΑ έκαναν λόγο για συντονισμένη επίθεση από τα παράκεντρα εξουσίας

Την κατηγορηματική της καταδίκη εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία. Στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως, «η ελεύθερη έκφραση είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας», ενώ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει, την αδράνεια απέναντι στους γνωστούς- αγνώστους που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.

«Δεν μπορούν ούτε να εκβιάζουν, ούτε να τρομοκρατούν τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η ανοχή στη βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε «καταδικάζουμε μια ακόμη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον της ελεύθερης έκφρασης, της ασφάλειας, της ίδιας της Δημοκρατίας».

Ο κ. Χρηστίδης καλεί τον κ Τσίπρα και τους αρμόδιους υπουργούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πατάξουν αυτά τα φαινόμενα.

Το ΠΟΤΑΜΙ καλεί την Πολιτεία να πάψει να ανέχεται αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές και να σταματήσει να προστατεύει του γνωστούς αγνώστους.

«Επιθέσεις βίας σε ΜΜΕ πλήττουν την ίδια τη δημοκρατία» αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.