7ος χρόνος, ημέρα 2147η
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Karma is a bitch: To σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά

Karma is a bitch: To σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά

Στη διαχείριση της μεγάλης φωτιάς στη Βαρυμπόμπη αναφέρθηκε με σχόλιό του στο Twitter ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης. Μετά τις αντιδράσεις, ο βουλευτής απέσυρε την ανάρτηση.

«Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανικη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στην Σκύρο και ο Συνολάκη εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρές αντιδράσεις
 

Όσα έγραψε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα social media με αποτέλεσμα να σπεύσει να κατεβάσει τη σχετική ανάρτηση. Λίγη ώρα μετά επανήλθε με ένα απολογητικό tweet.

«Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους», τόνισε.